Trespa

Trespa Meteon Metallics.
De kleurintensiteit verandert afhankelijk van de lichtinval. Dus elk moment van de dag en afhankelijk van welk seizoen het is verandert de gevel op een fascinerende wijze naar een ander accent. Deze Hoogwaardige platen voor gevelbekleding is standaard beschikbaar in drie metaalachtige en vier mineraalachtige kleuren.
Trespa Meteon Wood Decors.
De Trespa Meteon Wood Decors is gebaseerd op hout als natuurproduct en als bouwmateriaal. Wood Decors zijn verkrijgbaar in 10 afzonderlijke stijlen die ieder een uitstraling van traditionele panelen combineren met de kwaliteit en normen van Trespa voor het creëren van langdurige effecten. In de hedendaagse architectuur onderhouden Wood Decors een sterke band met de natuurlijke wereld. De houtnerf loopt in de lengterichting van de plaat.

 

Trespa Meteon Naturals.
Hoogwaardige platen voor gevelbekleding met een unieke, natuurlijk vormgegeven structuur. Het fascinerende decor geeft het materiaal een warme, natuurlijke sfeer en een krachtige uitstraling. De lichtinval zorgt op magnifieke wijze voor zachte ingetogen gouden accenten die het karakter ondersteunen en versterken.
Trespa Meteon Unikleuren.
Trespa Meteon is leverbaar in meer dan 50 kleuren, variërend van Light Neutrals en Mid Tones tot Accent Colours en Dark Neutrals. Deze collectie, in nauwe samenwerking met toonaangevende architecten en kleurenadviseurs ontwikkeld, is toegespitst op hedendaagse esthetische normen en verwachte architectonische ontwikkelingen.

Trespa Meteon Originals.
Nieuw van Trespa: Meteon Originals. Een gevelbekleding geïnspireerd door de
natuur zelf. Ieder paneel heeft een eigen onregelmatig, zacht glooiend oppervlak, waardoor een bewegend, organisch geheel kan worden gecreëerd. Vloeiende lijnen en veranderende kleuren dragen bij aan een unieke vormgeving die opvalt en blijft boeien. Trespa Meteon Originals toveren een gevel om tot een bewegend schouwspel van licht en schaduw. Trespa Meteon Originals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en laten zich uitstekend combineren met andere producten uit de Inspirations collectie.

Trespa Meteon Rock.
Platen voor gevelbekleding met een natuurlijk vormgegeven structuur. Deze
straalt op ingetogen wijze organische kracht en sfeer uit, waarbij het spel van licht en schaduw het driedimensionale karakter van het oppervlak ondersteunt en versterkt. Trespa Meteon Rock is standaard beschikbaar in 18 specifieke unikleuren en in zeven fascinerende metallic-specials. Bij unikleuren in Rock is montage in alle richtingen mogelijk. Metallics in Rock is richtinggebonden qua kleur.
Trespa Meteon Gloss.
Platen voor gevelbekleding met een uniek oppervlak, dat het materiaal een zacht spiegelend effect geeft. Het verdiept en intensiveert de kleur en het reflecteert op subtiele wijze de omgeving. Trespa Meteon Gloss is standaard beschikbaar in 14 specifieke unikleuren en in zeven fascinerende metallic-specials.
Bij unikleuren in Gloss is montage in alle richtingen mogelijk.

 

Meer informatie op: www.trespa.com/nl