Cape Cod

Cape Cod is een houten gevelbekleding dat vervaardigd volgens de meest innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt Noord-Amerikaans grenen.De gevelbekldeing wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak en is verkrijgbaar in iedere gewenst kleur.

Geef gebouwen karakter met Cape Cod houten gevelbekleding

Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. Cape Cod wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak. De houten gevelbekleding is vanaf 25 m2 leverbaar in iedere gewenst kleur. Of het nu RAL, NCS of kleur naar monster is.

  • PEFCTM gecertificeerd
  • Bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden
  • Vrijwel alle kleuren mogelijk
  • Bijbehorende bevestigingsmiddelen in kleur
  • In vele profielen verkrijgbaar
  • 15 jaar garantie, ook op de verf (semi-transparant 8 jaar)

Nieuw: Cape Cod Brushed

Naast de Cape Cod grof bezaagde planken is er ook een uitvoering met een geborsteld oppervlak, Cape Cod Brushed. Door elke plank afzonderlijk volgens een speciaal procedé te borstelen ontstaat er over de gehele lengte een duidelijk zichtbaar en voelbaar licht geprofileerd oppervlak, die geen afbreuk doet aan de eigen karakteristieke uitstraling van Cape Cod. Lees meer informatie

Cape Cod semi-transparant, een natuurlijke uitstraling voor uw houten gevel

Een natuurlijke uitstraling met semi-transparante lak! Cape Cod is ook verkrijgbaar met een semi-transparante lak. Bij deze 10 kleuren is de nerf beter zichtbaar, waardoor de planken een nog natuurlijkere uitstraling krijgen. De basislak is een solid lak, waar overheen een getinte transparante lak gezet wordt. De kleuren zijn verkrijgbaar op alle types Cape Cod én op alle grofbezaagde afwerkingsprofielen.